Konesali

SuomiCom konesalipalvelu tarjoaa käyttöösi kustannustehokkaan, kilpailukykyisesti hinnoitellun, turvallisen ja toimintavarman sijoituspaikan palvelimillesi

Datacenter

Laitetila palvelimillesi

Innopolin konesali sijaitsee järeiden varmennettujen tietoliikenneyhteyksien solmukohdassa. Laitetila on varustettu kulunvalvonnalla, tallentavalla videovalvonnalla, lukituilla kaapeilla, vikasietoisella jäähdytysjärjestelmällä, varavoimakoneella, UPS-varavirtajärjestelmillä ja tarvittaessa 24/7 pääsyllä.

SuomiComin konesalipalvelu sopii asiakkaille, jotka tarvitsevat nopeimmat mahdolliset tietoliikenneyhteydet palvelimille. Laitetilastamme on myös suora yhteys FICIX -yhdysliikennepisteeseen. Lisäksi saatavilla on kaikkien tietoliikenneoperaattorien yhteydet.

Käynti laitetiloissa

Käynnit konesalissa on varattava 48 tuntia aikaisemmin. Laitteiden vikatilanteisiin liittyvissä pikatilauksena tehtävistä käynneistä perimme +49 € lisämaksun. Toimistoajan ulkopuolella tehtävät käynnit hinnastomme mukaan.

Kerran kuukaudessa toteutuvat ilmaiset käynnit konesalissa on myös varattava 48 tuntia aikaisemmin. Ilmaisen saatetun käynnin kesto on enintään 1 tunti, jos käynti kestää pidempään, tunnin ylittävältä ajalta veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Ilmainen käynti on myös pidettävä arkisin klo 08 – 16.

Kustannustehokas ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu

Laitetila

Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan laitetilalle, kun ilmoitat meille sijoitettavien laitteden vaatimukset ja edellytykset.

Laitetilan hinta määräytyy näistä:
• Sähkönkäyttö (kWh)
• Yhteyden nopeus (Mbps)
• Laitteiden määrä (Units)
• IP-osoitteiden määrä (IPv4/IPv6)

SLA vertailu

SuomiComin yritysinternet laajakaistaliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa nettiliittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä.

SuomiCom
99.8%
Muut laajakaistaoperaattorit
97.2%
96.5%
94.8%

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika!

SuomiComilta palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan:
Nettiliittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?​

SuomiCom lyhyesti

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä
Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.
Laadukkaan kotimaan liikenteen lisäksi asiakkaamme nauttivat suorista ja nopeista ulkomaanyhteyksistä
Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa
Meille asiakastyytyväisuus on erittäin tärkeää, samoin kuin tarjoamamme asiointikokemus sekä myös palvelumme hintalaatusuhteen ylivertaisuus

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo