SuomiCom WiFi / WLAN -palvelu

Ota yhteyttä asiantuntijatiimiimme ja anna meidän auttaa luomaan langaton verkko yrityksesi tilohin, joka vastaa tarpeitasi. WLAN-palvelu on saatavilla kaikkiin SuomiComin liittymiin.

Kattava WLAN-verkko koko toimistoon

SuomiCom tarjoaa laadukkaan ja tehokkaan WLAN-verkon avaimet käteen -palveluna. Langaton verkko on joustava, nopea ja luotettava, jotta voit keskittyä olennaiseen ilman katkoksia tai hidasteluja. Toimitamme ja asennamme WLAN-tukiasemat itse, jotta voimme varmistaa optimaalisen langattoman verkon kattavuuden. Asiantuntijatiimimme suunnittelee ja asentaa tarvittavan määrän tukiasemia, jotta voimme taata erinomaisen signaalinlaadun kaikilla toimiston alueilla.

WiFi5 ja WiFi6 yhteensopivuus

Tarjoamme laitteita kahdella eri teknologiatasolla: Wifi5 ja uudempi Wifi6. Tämä varmistaa sen, että voimme vastata erilaisiin käyttötarpeisiin ja tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen suorituskyvyn riippumatta siitä, millaisia laitteita toimistossa käytetään.

POE Malliset WLAN-tukiasemat

WLAN-tukiasemat ovat POE (Power over Ethernet) -malleja. Tällöin sekä tietoliikenne että virransyöttö hoidetaan yhdellä Ethernet-kaapelilla. Tämä yksinkertaistaa asennusta ja vähentää kaapelointikustannuksia. Lisäksi POE-mallit mahdollistavat joustavan sijoittelun ilman tarvetta erillisille virtalähteille.

Toimitus ja asennus

Toimitusaika on 2-3 viikkoa tilauksesta. Asennus tehdään valmiiseen sisäjohtoverkkoon. Puutteellinen sisäjohtoverkko tai nousukaapelointi voi aiheuttaa asennukseen mahdollisia lisäkuluja, mutta niiden korjauksesta voidaan sopia asennuksen yhteydessä.

• WiFi5 ja WiFi6 yhteensopivuus
• Toimitusaika 2-3 viikkoa
• Ruuhkaton asiakaspalvelu

[tripetto id='1' async='no' placeholder='']
Ota yhteyttä myyntiin!
09 – 4342 1701
arkisin 8:00 - 16:00

Nopeat valokuitureitit maailmalle

Suora nettiyhteys pilveen

Olemme ensimmäisenä operaattorina Suomessa solmineet liikenteenvaihtosopimuksen kaikkien kolmen suurimman pilvipalvelutoimijan (Microsoft, Google ja Amazon) kanssa. Liikennettä vaihdetaan Suomessa, jonka ansiosta latenssi SuomiComin verkosta näihin kolmeen verkkoon on noin 1ms luokkaa. Tästä hyötyvät erityisesti näiden kolmen toimijan pilvipalveluita käyttävät asiakkaat.

Yritysinternet laajakaistayhteyksien liikenne kulkee SuomiComin runkoverkossa tarjoten suorat reitit maailmalle ja näin ollen mahdollistaa alhaisen latenssin nettiliittymääsi. SuomiCom edustaa yli 10% osuutta Suomen runkosolmu FICIX:in nettiliikenteestä.

SLA vertailu

SuomiComin yritysinternet laajakaistaliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa nettiliittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä.

SuomiCom
99.8%
Muut laajakaistaoperaattorit
97.2%
96.5%
94.8%

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika!

SuomiComilta palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan:
Nettiliittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?​

SuomiCom lyhyesti

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä
Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.
Laadukkaan kotimaan liikenteen lisäksi asiakkaamme nauttivat suorista ja nopeista ulkomaanyhteyksistä
Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa
Meille asiakastyytyväisuus on erittäin tärkeää, samoin kuin tarjoamamme asiointikokemus sekä myös palvelumme hintalaatusuhteen ylivertaisuus

Pyydä tarjous nettiliittymästä!

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo