Taloyhtiölaajakaista

SuomiCom taloyhtiölaajakaista on taloyhtiön yhteinen ratkaisu, jossa kaikki huoneistot kytketään SuomiComin valokuituverkkoon. Toteutus on edullisin ja kätevin tapa hankkia nettiyhteys taloyhtiöön.

Nopea taloyhtiönetti

Liittymän tyypillinen huoneistokohtainen nopeus on 1/1 Gbit/s, eli yhteys on yhtä nopea molempiin suuntiin. SuomiCom pitää huolta, että talon runkoyhteys on riittävän nopea, jotta luvatut nopeudet toteutuvat myös käytännössä.

Pro -palvelutaso

Taloyhtiölaajakaistan palvelutaso on Pro-tasoa. Nämä liittymät ovat erittäin toimintavarmoja. Taloyhtiön runkoliittymiin sisältyy volumetrinen palvelunestohyökkäysten (DDoS) torjuntapalvelu.

Vikavalvottu laitteisto

Taloyhtiöön sijoitetut verkkolaitteistot ovat vikavalvottuja. Yhteydet huoneistoihin toimitetaan siltaavassa (Bridging) tilassa, joten liittymiin suositellaan palomuurilla varustettua päätelaitetta.

Toimitus ja asennus

Toimitusaika sopimuksen mukaan. Asennus tehdään valmiiseen sisäjohtoverkkoon.

Saatavuus

Toimitamme kiinteistöliittymiä valtakunnallisesti. Mikäli kiinteistöön ei tule valmista kuitua on myös mahdollista kaivauttaa kuitu. Kuidun kaivatuksen kustannus on usein varsin kohtuullinen.

Yleiset taloyhtiölaajakaistan käyttöönotto ohjeet löytyvät täältä.

Taloyhtiölaajakaista pähkinänkuoressa

Taloyhtiölaajakaista lyhyesti

SuomiCom Taloyhtiölaajakaista on taloyhtiön yhteiskäyttöön räätälöity laajakaistapalvelu.
Laajakaistayhteys maksu sisällytetään taloyhtiön vastikkeeseen, jolloin se on reilusti tavanomaisia laajakaistaliittymiä edullisempi.
Taloyhtiönetti liittymän tyypillinen huoneistokohtainen nopeus on 1/1 Gbit/s, eli yhteys on yhtä nopea molempiin suuntiin.
SuomiCom pitää huolta, että talon runkoyhteys on riittävän nopea, jotta luvatut nopeudet toteutuvat myös käytännössä.
Huoneistokohtaiset liittymät voidaan toteuttaa kuidulla tai Ethernet -tekniikalla riippuen huoneistoihin nousevista kaapeleista.
Nopeuslupaus pitää.
Valokuitu kytketään vanhan liittymän rinnalle

Olemme toteuttaneet taloyhtiölaajakaistoja jo vuodesta 2001

Taloyhtiönettiä jo 20 vuotta

SuomiCom on rakentanut taloyhtiöverkkoja vuodesta 2001 lähtien. Oma tietoliikenneverkkomme mahdollistaa uusimpien ja nopeimpien tekniikoiden käytön talon runkoyhteydessä, sekä joustavan yhteistyön taloyhtiön kanssa. Taloyhtiölaajakaistaamme kuuluu markkinoiden kattavin palvelulupaus.

REFERENSSI: Asunto-osakeyhtiö Espoon Leppävaaran Torni

Runkoyhteys taloyhtiöön 10 Gbps nopeudella

SuomiCom Taloyhtiölaajakaista: Leppävaaran Torni

SuomiCom toteutti Leppävaaran Torniin avaimet käteen -ratkaisun, jossa rakennuksen jakamoon toimitettiin 10 Gbps runkoyhteys valokuidulla. Asennuksen yhteydessä talon välijakamoihin asennettiin kytkimet, jotka jakavat taloon tulevaa valokuituyhteyttä huoneistoihin.

Toteutukseen sovittiin hyvinkin edullinen kuukausihinta ja kertamaksu. Taloyhtiö laskuttaa huoneistoja laajakaistan käytöstä yhtiövastikkeen mukana ja SuomiCom laskuttaa liittymästä suoraan taloyhtiötä. Ratkaisu tuo asukkaille huomattavan alennuksen laajakaistakuluihin, eikä asukkaiden tarvitse erikseen huolehtia erillisistä liittymähankinnoista tai laajakaistalaskuista.

Lopputuloksena taloyhtiön asukkaat nauttivat nyt Suomen nopeimmasta netistä, sekä alhaisista kuluista.​

Toimintavarma ja vihreä runkoverkko

Se vihreä operaattori

SuomiCom kehittää jatkuvasti laajakaista- ja valokuituliittymien tuotantoympäristöä entistä energiatehokkaammaksi. Kokonaisenergiankulutuksemme on vähentynyt laajakaistan tuotantoympäristössä jo usean vuoden ajan mm. tehtyjen yritysnetti- ja konesaliratkaisujen ansiosta. Tarjoamme nyt enemmän nopeutta vähemmällä sähkönkulutuksella.

SLA vertailu

SuomiComin yritysinternet laajakaistaliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa nettiliittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä.

SuomiCom
99.8%
Muut laajakaistaoperaattorit
97.2%
96.5%
94.8%

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika!

SuomiComilta palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan:
Nettiliittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?​

SuomiCom lyhyesti

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä
Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.
Laadukkaan kotimaan liikenteen lisäksi asiakkaamme nauttivat suorista ja nopeista ulkomaanyhteyksistä
Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa
Meille asiakastyytyväisuus on erittäin tärkeää, samoin kuin tarjoamamme asiointikokemus sekä myös palvelumme hintalaatusuhteen ylivertaisuus

Pyydä tarjous taloyhtiölaajakaistasta!

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo