Huolto- ja häiriötiedotteet

Tiedote

Suoritamme 22.5.2024 kello 2:00-4:00 verkon huoltotöitä ja päivityksiä. Työstä aiheutuu lyhyitä katkoksia taloyhtiö-, kuluttaja-, 4G- ja 5G-asiakkaiden yhteyksiin. Pyrimme pitämään katkokset mahdollisimman lyhyenä. Mikäli yhteytesi ei toimi huoltotöiden jälkeen niin käynnistäthän päätelaitteesi uudelleen.

Ilmoita häiriöstä verkkolomakkeella

Ilmoita verkkoyhteyden häiriöstä alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 09 - 4342 1700.

Häiriötilanne päällä?

Tarkistathan ensin seuraavat asiat ennen yhteydenottoa:

Käynnistä päätelaite uudelleen. Useat verkkoviat lähtevät pois uudelleenkäynnistyksellä. Modeemit, reitittimet ja kytkimet voivat edellyttää joskus uudelleenkäynnistystä. Uudelleenkäynnistys tehdään virtanappia painamalla tai ottamalla sähköt hetkeksi pois laitteesta.

Tarkista sähköjen toimivuus
. Verkkoyhteyden katkeaminen johtuu hyvin usein sähkökatkoista. Varmista, että verkkoyhteyden päätelaite on päällä ja, että kiinteistössä on toimivat sähköt. Myös viereisen kiinteistön sähkökatkos voi vaikuttaa verkkoyhteyteen, joten oman alueen sähkökatkot kannattaa tarkistaa paikallisen sähköverkko-operaattorin verkkosivuilta.

Tarkista kaapelikytkennät.
Varmista, että päätelaite on kytketty oikein. Ethernet -kaapelit menevät sisäverkon laitteisiin, virtakaapelin on oltava sähkövirrassa ja runkoyhteyden, eli valokuidun tai puhelinkaapelin on mentävä sille tarkoitettuun porttiin, pistorasiaan tai nousulle.

Ilmoita häiriöstä
09 – 4342 1700
arkisin 8:00 - 16:00

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo