Tietoa yrityksestä

SuomiCom on toimittanut suuren kapasiteetin kuituliittymiä yrityksille ja taloyhtiöille vuodesta 2001 lähtien.

Miksi valita SuomiCom?

Suomalainen operaattori

Suomi Communications Oy eli SuomiCom on vuonna 2001 perustettu suomalainen huoltovarmuuskriittinen internet-palveluntarjoaja. Kuulumme siihen harvaan joukkoon, jonka toiminnan keskeytymättömyys on yhteiskunnallisesti erityisen tärkeää kriiseissä, häiriötiloissa ja poikkeusoloissa. SuomiComin palvelutarjonta koostuu Internet-yhteyksistä, yritysverkoista, IP transit-palvelusta sekä kaikista tietoliikenteeseen kuuluvista oheispalveluista. SuomiCom palvelee pääsääntöisesti kolmea asiakassegmenttiä: yritykset, operaattorit ja yhteisöt.

SuomiCom on kokonaan suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Työllistämme noin 20 IT-alan ammattilaista, jotka vastaavat verkkomme laadukkaasta toiminnasta.

Valokuituverkko yrityksille

SuomiComin valokuituverkko on rakennettu toteuttamaan ja tyydyttämään yritysten tarpeet. SuomiComin runkoverkon solmupisteet sijaitsevat FICIX-yhdysliikennepisteiden solmukohdissa ja tarjoavat erityisen alhaisen latenssin laajakaistayhteyksiin. Yksinomaan pääkaupunkiseudulla SuomiComilla on 75 tietoliikennekeskusta ja kaksi palvelinkeskusta.

Reitit maailmalle

Yhtiö on erikoistunut suuren kapasiteetin valokuituliittymiin yrityksille ja taloyhtiöille. SuomiCom toimittaa Internet-yhteyksiä ja yritysverkkoja valtakunnallisesti sekä sivutoimipisteyhteyksiä muihin maihin. SuomiCom on saanut erityistä kiitosta ruuhkattomasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustaan.

SuomiCom on jäsenenä suomalaisissa yhdysliikennepisteissä, kuten FICIX:ssä ja TREX Tampere Region Exchange Oy:ssä.

Uusimmat uutiset ja tiedotteet

Uutiset ja tiedotteet

Toimintavarma ja vihreä runkoverkko

Se vihreä operaattori

SuomiCom kehittää jatkuvasti laajakaista- ja valokuituliittymien tuotantoympäristöä entistä energiatehokkaammaksi. Kokonaisenergiankulutuksemme on vähentynyt laajakaistan tuotantoympäristössä jo usean vuoden ajan mm. tehtyjen yritysnetti- ja konesaliratkaisujen ansiosta. Tarjoamme nyt enemmän nopeutta vähemmällä sähkönkulutuksella.

Nopeat valokuitureitit maailmalle

Suora nettiyhteys pilveen

Olemme ensimmäisenä operaattorina Suomessa solmineet liikenteenvaihtosopimuksen kaikkien kolmen suurimman pilvipalvelutoimijan (Microsoft, Google ja Amazon) kanssa. Liikennettä vaihdetaan Suomessa, jonka ansiosta latenssi SuomiComin verkosta näihin kolmeen verkkoon on noin 1ms luokkaa. Tästä hyötyvät erityisesti näiden kolmen toimijan pilvipalveluita käyttävät asiakkaat.

Yritysinternet laajakaistayhteyksien liikenne kulkee SuomiComin runkoverkossa tarjoten suorat reitit maailmalle ja näin ollen mahdollistaa alhaisen latenssin nettiliittymääsi. SuomiCom edustaa yli 10% osuutta Suomen runkosolmu FICIX:in nettiliikenteestä.

SLA vertailu

SuomiComin yritysinternet laajakaistaliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa nettiliittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä.

SuomiCom
99.8%
Muut laajakaistaoperaattorit
97.2%
96.5%
94.8%

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika!

SuomiComilta palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan:
Nettiliittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?​

SuomiCom lyhyesti

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä
Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.
Laadukkaan kotimaan liikenteen lisäksi asiakkaamme nauttivat suorista ja nopeista ulkomaanyhteyksistä
Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa
Meille asiakastyytyväisuus on erittäin tärkeää, samoin kuin tarjoamamme asiointikokemus sekä myös palvelumme hintalaatusuhteen ylivertaisuus

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo