Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomi Communications Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti jo vuodesta 2012 lähtien

Suomi Communications Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Sertifikaatti myönnetään vain parhaista parhaille: noin 9% suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus todentaa yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, positiiviset taustatiedot sekä hyvän maksukäyttäytymisen. SuomiCom on ollut platina luokassa jo vuodesta 2012 lähtien.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Tietoliikenneoperaattoria valittaessa asiakkaiden on syytä valita sellainen toimija, jonka talous on kestävällä pohjalla.

Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Serfitikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Lisätietoja sertifikaatista: https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/suomi-communications-oy/17137695/yleiskuva

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo