SuomiCom on Suomen merkittävimpiä liikenteen välittäjiä

SuomiCom on Suomen merkittävimpiä liikenteen välittäjiä

RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre) on julkaissut uusimman raporttinsa Internetin tilasta Pohjoismaissa 12/2022. Raportissa Suomen suurimpien internet-palveluntarjoajien välillä on selvästi erottuva liikenteen välittäjä: SuomiCom.

Raportin mukaan SuomiCom tunnetaan erityisesti yritysten operaattorina yhdistäen merkittävän määrän muita suomalaisia verkkoja. Tämä tekee siitä yhden tärkeimmistä liikenteen välittäjistä Suomessa, sillä se mahdollistaa laajan valikoiman reittejä eri palveluntarjoajien välillä.

SuomiComin rooli liikenteen välittäjänä on tärkeä, sillä se vaikuttaa suoraan internetin toimivuuteen Suomessa. SuomiComin kautta kulkeva liikenne voi vaikuttaa myös laajemmin Pohjoismaissa.

RIPE NCC Internet Country Report: The Nordic Region 2022 raportti osoittaa, että SuomiCom on erittäin merkittävä internetin infrastruktuurin osa Suomessa. Sen lisäksi, että se yhdistää eri verkkoja, se mahdollistaa myös monipuoliset ja laadukkaat yhteydet internetiin.

On selvää, että SuomiComin rooli internetin toimivuuden kannalta on korvaamaton. Raportin mukaan SuomiCom jatkaa vahvaa kehitystään ja kasvuaan, mikä tarkoittaa hyvää kehitystä koko Suomen internetin toimivuuden kannalta.

Avaa PDF-dokumentti tästä:
RIPE_NCC_Internet_Country_Report_2022_The_Nordics_December_2022.pdf

Uusimmat uutiset ja tiedotteet

Tietoturvaseteli - Tietoturvan kehittämisen tukea

Kehitä tietoturvaasi tietoturvasetelin avulla

Tietoturvaseteli 15 000 – 100 000 € on haettavissa 1.12.2022. Tietoturvaseteliä voi hyödyntää muun muassa palvelunestohyökkäyksen torjuntapalveluihin, edistyneisiin palomuuriratkaisuihin ja kaksivaiheisen tunnistuksen VPN-palveluihin. Nämä palvelut

Lue lisää »

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo