SuomiCom on Suomen merkittävimpiä liikenteen välittäjiä

SuomiCom on Suomen merkittävimpiä liikenteen välittäjiä

RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre) on julkaissut uusimman raporttinsa Internetin tilasta Pohjoismaissa 12/2022. Raportissa Suomen suurimpien internet-palveluntarjoajien välillä on selvästi erottuva liikenteen välittäjä: SuomiCom.

Raportin mukaan SuomiCom tunnetaan erityisesti yritysten operaattorina yhdistäen merkittävän määrän muita suomalaisia verkkoja. Tämä tekee siitä yhden tärkeimmistä liikenteen välittäjistä Suomessa, sillä se mahdollistaa laajan valikoiman reittejä eri palveluntarjoajien välillä.

SuomiComin rooli liikenteen välittäjänä on tärkeä, sillä se vaikuttaa suoraan internetin toimivuuteen Suomessa. SuomiComin kautta kulkeva liikenne voi vaikuttaa myös laajemmin Pohjoismaissa.

RIPE NCC Internet Country Report: The Nordic Region 2022 raportti osoittaa, että SuomiCom on erittäin merkittävä internetin infrastruktuurin osa Suomessa. Sen lisäksi, että se yhdistää eri verkkoja, se mahdollistaa myös monipuoliset ja laadukkaat yhteydet internetiin.

On selvää, että SuomiComin rooli internetin toimivuuden kannalta on korvaamaton. Raportin mukaan SuomiCom jatkaa vahvaa kehitystään ja kasvuaan, mikä tarkoittaa hyvää kehitystä koko Suomen internetin toimivuuden kannalta.

Avaa PDF-dokumentti tästä:
RIPE_NCC_Internet_Country_Report_2022_The_Nordics_December_2022.pdf

Uusimmat uutiset ja tiedotteet

SuomiCom on Suomen merkittävimpiä liikenteen välittäjiä

RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre) on julkaissut uusimman raporttinsa Internetin tilasta Pohjoismaissa 12/2022. Raportissa Suomen suurimpien internet-palveluntarjoajien välillä on selvästi erottuva liikenteen välittäjä: SuomiCom. Raportin mukaan SuomiCom tunnetaan erityisesti yritysten operaattorina yhdistäen merkittävän määrän muita suomalaisia verkkoja. Tämä tekee siitä yhden tärkeimmistä liikenteen välittäjistä Suomessa, sillä se mahdollistaa laajan valikoiman reittejä eri

Lue lisää »
Tietoturvaseteli - Tietoturvan kehittämisen tukea

Kehitä tietoturvaasi tietoturvasetelin avulla

Tietoturvaseteli 15 000 – 100 000 € on haettavissa 1.12.2022. Tietoturvaseteliä voi hyödyntää muun muassa palvelunestohyökkäyksen torjuntapalveluihin, edistyneisiin palomuuriratkaisuihin ja kaksivaiheisen tunnistuksen VPN-palveluihin. Nämä palvelut saat SuomiComilta. Lue lisää:  https://suomicom.fi/tietoturvaseteli/

Lue lisää »

Palvelunestohyökkäysten torjunta on meille arkipäivää

Olemme panostaneet jo vuosia palvelunestohyökkäysten torjuntaan investoimalla mm. henkilökuntamme osaamiseen ja erilaisiin järjestelmiin, kuten markkinajohtaja Arborin laitteistoihin. Järjestelmämme torjuu volumetriset hyökkäykset ja pesee haitallisen liikenteen pois hyötyliikenteestä, jolloin asiakkaamme eivät edes huomaa tulleensa hyökkäyksen kohteeksi. Lisäksi suodatamme haitallista liikennettä välittäviä verkkoja, ja tarvittaessa meillä on kyky poistaa verkostamme kokonaan reitit vihamielisiin tahoihin. SuomiCom torjuu palvelunestohyökkäyksiä

Lue lisää »

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo