Valokuituliittymien myynnin ja markkinoinnin vastuullisuussitoumus

Suomi Communications Oy (jäljempänä SuomiCom) toimittanut nettiliittymiä yli kahdenkymmenen vuoden ajan asiakkailleen omalla toimialueellaan. Ajan myötä on syntynyt pitkäaikainen ja luottamuksellinen toimintamalli asiakkaiden ja yhtiön välillä. Tämä sama toimintamalli jatkuu nyt valokuituliittymien toimittamisessa yhä laajemmille alueille. Toimintamallin ytimessä ovat paikallisuus ja paikallinen asiakaspalvelu eli tutut ihmiset, joilta saa aina apua kysymyksiin. SuomiComin toimintatapa on nyt ja tulevaisuudessa noudattaa vastuullisuuden pelisääntöjä.

Hyvä kauppatapa ohjaa toimintatapaamme

Valokuidun myynnissä ja markkinoinnissa SuomiCom sitoutuu noudattamaan hyvän kauppatavan sekä lakien ja asetusten mukaisia toimintatapoja tarjotessaan palveluita nykyisille ja uusille asiakkaille. Valokuidun osalta tämä tarkoittaa sitä, että korostamme valokuituliittymän hyviä ominaisuuksia ja kiinnitämme huomiota valokuidun tuomaan lisäarvoon kuluttajille ja yritysasiakkaille. Avaamme myös toimitussisällön laajuuden ja kustannusvaikutukset aina ymmärrettävästi asiakkaille.

Sopimusmallit ja -ehdot ovat asiakkaiden eduksi

SuomiCom sitoutuu siihen, että me emme sido asiakkaita kuluttajasuoja- ja viestintäpalvelulakien vastaisiin sopimusmalleihin eikä muutenkaan kohtuuttomiin sopimusehtoihin.

Sovitusta pidetään kiinni

SuomiCom sitoutuu pitämään huolen siitä, että asiakas saa mitä luvataan ja sovitussa aikataulussa. SuomiComin valokuituliittymien toimitusta ohjaavat selkeät prosessit, jotka ovat hioutuneet ajan saatossa varsin toimiviksi.
[tripetto id='1' async='no' placeholder='']
Ota yhteyttä myyntiin!
09 – 4342 1701
arkisin 8:00 - 16:00

Pyydä tarjous!

© Suomi Communications Oy | Y-tunnus: 1713769-5 | Upseerinkatu 3 A, 02600 Espoo