Valokuitu on nopein ja luotettavin nettiyhteys yritykselle

Huoltovarmuuskriittisenä toimijana SuomiComin yritysliittymien toimivuus ja tietoturvallisuus ovat meille ykkösasia. Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ehdoton edellytys kaikelle liiketoiminnalle. SuomiComin valokuitunetti on erinomainen valinta yrityksellesi, mikäli haet korkeinta laatua ja nopeinta yhteyttä.

  • Nopeudet jopa 100 Gbps asti
  • Valokuitu tai Ethernet-liitäntä
  • Kattava SLA palvelulupaus
  • Toimitusaika noin 3 viikkoa
  • Vikavalvottu nettiliittymä
  • Kiinteä julkinen IP-osoite
Pyydä tarjous

Toimintavarma ja huippunopea runkoverkko​

Erittäin vikasietoinen verkkomme on rakennettu asiakkaidemme tarpeita ajatellen ja se on toteutettu kriittisiltä osin Nokian laitteistolla. Runkoverkostamme on useita eri reittejä maailmalle, mikä takaa sen, että asiakkaamme saavat aina parhaat mahdolliset yhteydet. Meillä on käytössämme markkinajohtaja Arborin laitteistot palvelunestohyökkäysten (DDoS) torjuntaan ja suodatamme pois haitalliset verkot.

DDoS -hyökkäyksien torjunta operaattoritasolla on loogisin ja toimivin ratkaisu. SuomiCom tarjoaa Pro-tason liittymiin DDoS -suojauksen lisäpalveluna. Runkolaitteistomme suodattaa haitallisen DDoS -liikenteen normaalista liikenteestä ja suojaa tällä tavoin yritysasiakkaitamme verkkohyökkäyksien aiheuttamalta vahingolta.

Ruuhkaton asiakaspalvelu

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä.

Yritystason Internet

Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.

Räätälöitävä palvelu

Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa.

Palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan

SuomiComin yritysinternet laajakaistaliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa nettiliittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä. SuomiCom on saanut erityistä kiitosta ruuhkattomasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustaan.

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika:

99.8%

Nettiliittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä tarpeisiin sopivaksi.

Reitit maailmalle

SuomiCom on erikoistunut suuren kapasiteetin valokuituliittymiin yrityksille ja taloyhtiöille. SuomiCom toimittaa Internet-yhteyksiä ja yritysverkkoja valtakunnallisesti sekä sivutoimipisteyhteyksiä muihin maihin. Liikenne kulkee SuomiComin runkoverkossa tarjoten suorat reitit maailmalle ja näin ollen mahdollistaa alhaisen latenssin nettiliittymään.

SuomiCom on jäsenenä suomalaisissa yhdysliikennepisteissä, kuten FICIX:ssä ja TREX Tampere Region Exchange Oy:ssä. SuomiCom edustaa merkittävän osan Suomen runkosolmu FICIX:in nettiliikenteestä.

Miksi valita SuomiCom?

Olemme ensimmäisenä operaattorina Suomessa solmineet liikenteenvaihtosopimuksen kaikkien kolmen suurimman pilvipalvelutoimijan (Microsoft, Google ja Amazon) kanssa. Liikennettä vaihdetaan Suomessa, jonka ansiosta latenssi SuomiComin verkosta näihin kolmeen verkkoon on vain noin yhden millisekunnin viivellä. Tästä hyötyvät erityisesti näiden kolmen toimijan pilvipalveluita käyttävät asiakkaat.

SuomiCom kehittää jatkuvasti laajakaista- ja valokuituliittymien tuotantoympäristöä entistä energiatehokkaammaksi. Kokonaisenergiankulutuksemme on vähentynyt laajakaistan tuotantoympäristössä jo usean vuoden ajan mm. tehtyjen yritysnetti- ja konesaliratkaisujen ansiosta. Tarjoamme nyt enemmän nopeutta vähemmällä sähkönkulutuksella.

SuomiCom on Suomen merkittävimpiä liikenteen välittäjiä

RIPE NCC (Réseaux IP Européens Network Coordination Centre) on julkaissut uusimman raporttinsa Internetin tilasta Pohjoismaissa 12/2022. Raportissa Suomen suurimpien internet-palveluntarjoajien välillä on selvästi erottuva liikenteen välittäjä: SuomiCom. Raportin mukaan SuomiCom tunnetaan erityisesti yritysten operaattorina yhdistäen merkittävän määrän muita suomalaisia verkkoja. Tämä tekee siitä yhden tärkeimmistä liikenteen välittäjistä Suomessa, sillä se mahdollistaa laajan valikoiman reittejä eri…

Asiakaskokemukset puhuvat puolestamme

Liity verkkoomme, tuhansien joukkoon.

Mika R.

Liittymän asennus meni oikein hyvin ja asentajanne oli erittäin asiakaspalveluhenkinen, mukava ja ammattitaitoinen. Yhteistyömme alku on siis sujunut varsin hyvin ja tästä on hyvä jatkaa toivottavasti pitkään jatkuvaa yhteistyötä.

Timo K.

Pakko huomauttaa että olipas asiantunteva, kohtelias ja nopeasti toimiva kaveri. Homma hoitui nopsaa, asentaja kattoi asiat loppuun asti meille ja ollaan tosi tyytyväisiä muutokseen!

Maria L.

Edustaja katsoi kanssani kaikki tarpeemme läpi ja saatiin rakennettua juuri meidän näköinen paketti, toimitus sujui mutkitta ja käyttökatkoksilta ollaan vältytty, joten pakko olla tyytyväinen kun voi keskittyä varsinaiseen työntekoon.

Nettiliittymän toimitus ja asennus tehdään aina korvattavan liittymän rinnalle, näin palvelukatkosta ei synny.

Laajakaistaliittymän asennuksessa ja toimituksessa huolehditaan siitä, että uusi nettiliittymä kytketään korvattavan liittymän rinnalle. Näin ollen palvelukatkosta ei tule ja asiakas voi ottaa uuden laajakaistayhteyden käyttöön omalla ajallaan. Toimitamme uudet IP-tiedot hyvissä ajoin ennen asennusta.

Toimitusaika valokuituliittymissä on jopa kaksi viikkoa tilauksesta. Asennus tehdään valmiiseen sisäjohtoverkkoon. Puutteellinen sisäjohtoverkko tai nousukaapelointi voi aiheuttaa asennukseen mahdollisia lisäkuluja, mutta niiden korjauksesta voidaan sopia asennuksen yhteydessä.

Päätelaite toimitetaan siltaavassa (Bridging) tilassa, joten nettiliittymiin suositellaan palomuurin tai reitittimen asennusta. Liittymiin on myös saatavilla lisäpalveluna virtuaalinen tai fyysinen Fortinet palomuuri, jolloin reitityksen hoitaa SuomiCom.

Nettiliittymät

Yhteyksien nopeudet SuomiCom valokuituliittymissä ovat saatavilla jopa 100/100 Gbps asti. Huomioithan laajakaistaliittymää hankkiessasi nettiliittymien eri palvelutasot. Suosittelemme korkean palvelutason valokuituliittymiä, mikäli yrityksesi liiketoiminta perustuu nettiyhteyden vakaaseen toimimiseen (esim. maksupäätteet). Internet-yhteyden varmentaminen varayhteydellä takaa hyvin luotettavan vikasietoisen yritysnetin.

Toimistokuitu

Toimistonetti peruskäyttöön


  • SLA (perustaso)
  • Vikavalvottu päätelaite
  • 1 kpl IP-osoite
  • Epäsymmetrinen nettiyhteys
Pro Kuitu

Yritysnetti vaativaan käyttöön


Kahdennettu kuitu

Yritysnetti erittäin vaativaan käyttöön


Pyydä tarjous!